GitaarorkeRst 2020

Hier vind je de meespeeltracks voor het gitaarorkeRst 2020

De boekjes zijn klaar! Kijk hier maar....


Al jaren organiseer ik in of net voor de kerstvakantie een groepsles met meerstemmige kerstliedjes, en aansluitend een miniconcert.
Dit jaar wil ik dat weer doen in de grote zaal van de Pinnenhof. Op zondagmiddag 20 december 2020. Zodanig dat we ons kunnen houden aan de coronavoorschriften.
Samen met nog 22 gitaristen een paar songs in kerstsfeer instuderen en die voor een publiek (wat je zelf uitnodigt) spelen. 
Iedereen krijgt ruim van te voren een boekje met daarin de liedjes op zijn eigen nivo. Als je wil (en als dat nodig is) behandelen we deze songs in de les.

Nog vragen? De meeste antwoorden vind je hierbeneden. Voor andere vragen kun je bij mij terecht.

Corona: check regelmatig deze website! Als er strengere regels gaan gelden staat dat hier vermeld. 

De kerstgroepsles vindt plaats in de grote zaal van de Pinnenhof, Kapelaniestraat 4, Nederweert. Op zondagmiddag 20 december 2020, van 13:30 tot 15:30.
Van 15:30 tot 15:45 is er een uitvoering (mini-concert) van het geleerde, voor publiek.

De kosten voor deze les zijn de kosten van een normale les. Dit is inclusief boekje, een koek of wafel en een pauzedrankje. Voor degene die per bank de lessen betalen: dit verreken ik achteraf in augustus. Voor degene die de lessen cash betalen: breng die extra betaling een les ervoor mee, dan hoeft dat niet tijdens die drukke les te gebeuren.
Het publiek mag gratis binnen.

Alle deelnemende gitaristen krijgen een boekje met daarin zes songs. Als je wil, en als dat nodig is, gaan we deze songs in de les behandelen. Studeer jouw partij goed in.
We gaan dan op zondag 20 december met zijn allen twee uur lang bij elkaar zitten en die liedjes samen doorspelen, om het zo mooi mogelijk te laten klinken.
Aan het eind van die les geven we een mini-concert voor publiek ((groot)ouders, broertjes, zusjes, vrienden, partner, (klein)kinderen, klasgenootjes, buren, wie je maar wil uitnodigen). De bar van de Pinnenhof zal vanaf 15:10 open zijn, zodat het publiek wat te drinken kan bestellen. Dit publiek mag om half vier binnen, en mag rondom de gitaristen gaan zitten of staan. Een gezin dicht bij elkaar, en op anderhalve meter van anderen.

Het concertje zal niet langer dan een kwartier duren, dus rond kwart voor vier kan iedereen weer naar huis.
Ik zal zorgen voor iets te eten en drinken in de pauze. Heb je een allergie of iets waar ik rekening mee moet houden: laat het me weten!

Breng behalve je gitaar mee: je kerst-boekje, een gitaarstandaard, een capo als die nodig is, een pupiter (bladmuziekstandaard) voor op tafel of voor op de grond, en een voetenbankje. Als je een clip-on stemapparaatje hebt, breng die dan ook mee. (Vergeet je leesbril niet!)
Voor de elektrische gitaristen: zorg voor je eigen versterker(tje).
Heb je een of meer van deze dingen niet: laat me ook dat weten, dan zorg ik er voor.

Succes met oefenen!

Groet, Ine
0495-548247 of 06-2094 1824  inimeany@hotmail.com