Hier vind je de meespeeltrack voor het gitaarorkeRst. Is er iets niet duidelijk, of wil je het in de les behandelen? Dat kan!

Gloria/Angels we have heard on high

Hier het origineel van Stop the cavalry van Jona Lewie
Hier de meespeeltrack (in een andere toonsoort)

Deck the halls

I'm dreaming of a white Christmas hier Bing Crosby

Rudolph the rednosed reindeer

En hier de meespeeltrack

Hallo, gitarist!
Al jaren organiseer ik net voor kerst een groeps-gitaarles, maar aansluitend een mini-concertje voor publiek.
Vorig jaar ging het helaas niet door, maar hebben we wel “samen” (in elkaar geknutseld door Thijmen Wetemans) Feliz Navidad gespeeld. Zie hierboven!
Dit jaar wil ik het GitaarorkeRst - onder voorbehoud - houden op zondagmiddag 19 december. In de grote zaal van de Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 in Nederweert. Als je mee wil doen, laat me dat dan weten voor 20 oktober, dan kan ik in de herfstvakantie de boekjes maken. Iedereen krijgt zijn eigen boekje met daarin de partijen van een stuk of zes songs, op jouw nivo. Of je nou 5 noten kent of al 5(0) jaar gitaar speelt... Als je wil, en al dat nodig is, behandelen we die liedjes in de les. Van alle songs maak ik ook een demo/meespeeltrack, en zet die op deze website, zodat je thuis goed kunt oefenen.
Die zondagmiddag gaan we dan met zijn allen van half twee tot half vier bij elkaar zitten en alle songs goed door-repeteren, de puntjes op de i zetten. In die groepsles houden we een korte pauze, met wat te drinken en wat lekkers erbij. 
Om half vier laten we het geleerde horen aan publiek (wat je zelf uitnodigt). Dit mini-concert zal ongeveer een kwartiertje duren. 
Als je verzoekjes hebt: een kerstliedje of iets anders wat past in de kerstsfeer: laat het me weten!
Feliz Navidad gaan we zeker weer doen!
De kosten voor deze middag zijn die van 1 normale les. Inclusief boekje en pauzedrinken en -koek of wafel.

Dus: graag voor 20 oktober laten weten als je mee wil doen!
Laat het ook even weten als je niet meedoet, dan hoef ik niet op antwoord te wachten.